Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-04@15:47:46 GMT

افراد مسن و بیماران زمینه‌ای در معرض ابتلا به اُمیکرون

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۲۷۵۷

افراد مسن و بیماران زمینه‌ای در معرض ابتلا به اُمیکرون

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، پیام طبرسی دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کووید ۱۹ و رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری در گفتگو با برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران ، با اعلام این خبر که شیب کرونا در کشور رو به کاهش است، گفت: در این مدت روندی رو به کاهش داشته ایم. برخی پیش‌بینی می‌کردند بعد از تعطیلات نوروزی با موج افزایشی روبرو شویم که خوشبختانه با افزایش قابل توجهی روبرو نبوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیب اُمیکرون؛ کاهشی شده است

وی درخصوص آمار مبتلایان بستری و سرپایی گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت، طی ده روز گذشته در کشور موارد مثبت حدود ۲ هزار نفر و بستری‌ها از ۳۰۰ تا ۵۰۰ نفر متفاوت بوده است. به نظر می‌رسد شیب کاهشی کُندی در حال وقوع است.

طبرسی در پاسخ به اینکه آیا کرونا در حال فصلی شدن است؟ گفت: این پیش‌بینی در مورد کرونا کاری مشکل است چون سویه‌های آن مدام در حال تغییر هستند. اما پس از ایجاد موج های متعدد و فروکش کردن دلتا بواسطه پوشش خوب واکسیناسیون در بسیاری کشورها، شدت اُمیکرون که رکورد تعداد مبتلایان را شکست از نظر بستری و مرگ و میر رو به کاهش است. آنچه مشخص است این است که اُمیکرون رفته رفته در افراد جوانی که واکسینه شده و بدون بیماری زمینه ای هستند در حال تبدیل شدن به یک بیماری در حد سرماخوردگی ساده است.

اُمیکرون؛ همچنان تهدیدی برای افراد مسن و بیماران زمینه ای است

وی افزود: اما همچنان این بیماری می‌تواند در افراد مسن و بیماران زمینه‌ای موجب عوارض شدید و درجه ای از کُشندگی شود به همین دلیل باید احتیاط‌های لازم را رعایت کنیم اما نگرانی‌هایمان به دلیل عدم وقوع موج‌های شدید کمتر شده است.

تمامی داروهای درمان کرونا به جز پکسلووید در کشور موجود است

دبیر کمیته تخصصی تشخیص و درمان کووید ۱۹ درباره آخرین داروهای درمان کرونا در کشور گفت: داروهایی که در دنیا وجود دارد به غیر از داروی پکسلووید در کشور ما هم موجود است. داروی جدیدی هم که بر اساس مطالعات می‌تواند در بیمارانی که در آی سی یو بستری هستند و اکسیژن با دُز بالا دریافت می‌کنند موجب کاهش مرگ و میر شود؛ منتظر ارائه مجوز توسط آژانس‌های معتبر جهانی است.

مقاله‌های واکسن‌های برکت و اسپایکوژن در نشریه‌های بین المللی چاپ شده است

طبرسی که خود در تهیه واکسن‌های اسپایکوژن و برکت همکاری داشته درباره چاپ مقالات واکسن‌های ایرانی در نشریه‌های بین المللی گفت: دو مقاله در خصوص واکسن برکت و یک مقاله از نتایج مطالعات فاز دو بالینی واکسن اسپایکوژن در مجله‌های بین المللی چاپ و منتشر شده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ماه رمضان میانکاله دعای روز هجدهم رمضان ویروس کرونا اومیکرون افراد مسن بیماران زمینه ای ماه رمضان میانکاله دعای روز هجدهم رمضان ا میکرون زمینه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۲۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: همچنین بهترین زمان تزریق این واکسن برای زنان در سن ۹ تا ۲۶ سالگی و برای مردان ۹ تا ۲۱ سالگی بیان شده است.

دکتر شیما نصراله‌الحسینی افزود: متقاضیان این واکسن می‌توانند با در دست داشتن نسخۀ متخصصین بیماری‌های عفونی یا زنان به واحد امور دارویی مدیریت غذا و دارو مراجعه نمایند و پس از دریافت حواله، به داروخانه‌های مشخص شده جهت خرید و دریافت واکسن مراجعه نمایند.

او گفت: ویروس پاپیلوم انسانی یا HPV، از طریق تماس بین پوست افراد انتقال می‌یابد و معمولا آلودگی در مردان و زنان، علائمی از قبیل سوزش، درد و یا خارش ایجاد نمی‌کند و به همین دلیلی اکثر افراد نسبت به آلودگی خود بی‌اطلاع هستند.

مدیر غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود: برخی از گونه‌های ویروس می‌توانند منجر به ایجاد زگیل تناسلی و گونه‌های پرخطر عامل ایجاد کننده سرطان دهانه رحم، مقعد و سرطان‌های سر و گردن (خصوصا دهان و حلق) هستند که نیاز به پیشگیری و انجام آزمایش‌های غربال‌گری را ضروری می‌سازد.

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • پوشش بیمه‌ای تجهیزات دست و پای افراد قطع عضو
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان