Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نادر توکلی معاون درمان ستاد کرونای استان تهران در برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران درباره آخرین وضعیت اُمیکرون در کشور گفت: موج ششم از ۳ هفته پیش آغاز شده و همچنان در تمامی کشور ادامه دارد. مبتلایان زیاد هستند اما خوشبختانه تعداد بیماران بدحال کم است. سویه اُمیکرون در کشور غالب است اما برخی از بستری‌ها بیمارانی هستند که درگیری ریوی دارند و درگیر سویه دلتا شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این خبر که از هفته گذشته تعداد بیماران سرپایی به ثبات رسیده و افزایش بیمار نداشته ایم گفت: کاهش معنی‌داری نداشته ایم اما پیش‌بینی می‌شود تا ۲ هفته آینده به قله موج برسیم و روند کاهشی بیماری آغاز شود. 

توکلی با تاکید بر نقش بسیار موثر واکسیناسیون در کاهش علامت کرونا اظهار داشت: افرادی که واکسن نزده اند به شدت درگیر بیماری شده‌اند.خانم باردار ۳۲ ساله ای که واکسن نزده بود به سویه دلتا مبتلا شده و متاسفانه در هفته گذشته فوت کرد. بنابراین، برخلاف برخی تصورات، تاکید زیادی داریم که مادران باردار حتما واکسینه شوند. 

بیشتر بخوانید: 

امیکرون سرماخوردگی نیست | عوارض خطرناک و جدی امیکرون؛ از مشکلات قلبی و مغزی تا اعصاب و روان | احتمال ظهور سویه‌های عجیب کرونا همزمان با شیوع امیکرون  افزایش شدید تعداد فوتی‌های مبتلا به اُمیکرون | آخرین وضعیت مبتلایان و بستری‌های کرونا در ایران

وی بر خودمراقبتی تاکید کرد و گفت: افرادی که به بیماری مبتلا می‌شوند اگر علامتهای خفیف دارند. در خانه قرنطینه شوند و با رژیم غذایی مناسب و استراحت، علامت‌درمانی کنند. اگر بیمار طی ۴۸ تا ۷۲ ساعت دچار بدن‌درد، تب شدید و خستگی و کوفتگی شد باید به پزشک مراجعه کند. الزامی به تست در مراحل اولیه بیماری نیست اما با صلاحدید پزشک باید تست هم انجام داد.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران از تعداد بالای بستری‌های استان تهران خبر داد و گفت: معمولا ۲ هفته پس از افزایش تعداد مراجعان سرپایی، تعداد بستری‌ها افزایش می‌یابد و ۲ هفته پس از آن هم تعداد فوتی‌ها بالا می‌رود. رعایت پروتکل‌ها، زدن ۲ ماسک در محیط‌های بسته و اجتناب از حضور در جمع بیش از ۱۵ نفر به ویژه در اماکن بسته توصیه می شود.

وی گفت: هنوز گزارشی از ابتلا به دلتاکرون نداشته ایم.

نادر توکلی با اشاره به اینکه اُمیکرون بیشتر درمان علامتی دارد تا اختصاصی اظهار داشت: داروی جدیدی به پروتکل‌های درمانی اضافه نشده است.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران پایان شیوع کرونا در اوایل سال ۱۴۰۱ را محتمل دانست و گفت: اگر مورد جدید پیش نیاید سال آینده آرام خواهد بود.

کد خبر 658700 برچسب‌ها اميكرون وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اميكرون وزارت بهداشت و درمان كرونا در ايران استان تهران بستری ها ا میکرون ۲ هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۱۶۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب؛ دکتر علی سروری وجد در دیدار با نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار داشت: از سال ۹۸ با ابتکار دکتر تهرانچی رییس دانشگاه آزاد اسلامی کشور در استان‌های تقریبی حرکت خوبی شروع شده و تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است و این دفاتر در استان‌هایی که برادران و خواهران اهل سنت و تشیع زندگی می کنند، ایجاد شده اند.

وی در ادامه گفت: مسئله غزه نشان داد که امت اسلامی از هر قوم و مذهبی و با هر گرایشی در دفاع و حمایت از مردم مظلوم و بی دفاع غزه و فلسطین هستند و نسبت به دشمن مشترک ثابت القول هستند و محکم ایستاده اند مخصوصاً در ایام میلاد حضرت مسیح (ع) برادران و خواهران عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در میلاد حضرت مسیح(ع)، آنها نیز پا به میدان گذاشتند و یک نشست بین ادیانی در تهران برگزار شد و الحمدلله خیلی مفید و مؤثر بود.

سروری‌مجد افزود: حوادث اخیر که در دانشگاه‌هاي آمریکا همین امر را نشان می دهد وقتی مسئله انسانيت تبدیل به فطرت پاک انسانی از باب توحیدی می شود یک اتفاقی خوبی بین ادیان و مذاهب شکل می گیرد.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور به اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت:  در ۵ سال گذشته دانشگاه آزاد اسلامی از حیث آموزشی و پژوهشی و از حیث اداری و مالی و از نظر نظم و انضباط رشد صعودی خاصی پیدا کرده است و سامانه های آموزشیار برای تمام فرایندهای آموزشی از ابتدا تا انتها به صورت یکپارچه و متمرکز در سطح کشور فعال شده است.

سروری‌مجد در ادامه از راه اندازی سامانه های پژوهش یار خبر داد و اظهار داشت: سامانه پژوهش یار برای کلیه فرایندهای پژوهشی پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترا شکل گرفته و آن بی انضباطی هایی که در حوزه پایان نامه ها و رساله ها در گذشته بوده خوشبختانه ساماندهی شده است و پیش دفاع متمرکز برای پایان نامه ها داریم و سخت گیری هایی که در تدوین مقالات وجود داشت از بین رفته و  آزمون های زبان هم به سختی پیگیری خواهد شد و تلاش می کنیم که افراد باسواد در دانشگاه آزاد اسلامي فارغ التحصیل شوند.

وی اضافه کرد: همچنین در ۵ سال اخیر انضباط مالی با راه اندازی سامانه حساب یار که راه اندازی شده اند مرتفع  شده و چک های بلا محل و پرداخت های خارج از ضوابط در دانشگاه آزاد اسلامی اصلا امکان‌پذیر نیست.

سروری‌مجد در ادامه این دیدار به فعالیت ۲۷۶ واحد و مرکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح کشور اشاره کرد و گفت: در حال حاضر  یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانشجو و ۵۰ هزار هیئت علمی تمام وقت و وابسته و ۱۵۰ هزار دانش آموز و ۸۰۰ مدرسه وجود دارد که کار رصد و کنترل این واحدهای آموزشی نیازمند این سامانه ها بوده که الحمدلله در ۴ و ۵ سال اخیر اتفاق افتاده است و همه چیز به صورت متمرکز رصد و کنترل می شود و آن انضباط علمی و انتظاری که مقام معظم رهبری بر ما در سه امر داشتند محقق شده است.

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی کشور خاطر نشان کرد: حفظ کیان دانشگاه، ارتقای علمی و گسترش فضای انقلابی بوده ابلاغیه مقام معظم رهبری به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور بوده است که ما ملزم به تلاش بر این سه محور شویم و تمام واحدهای دانشگاه را بر مبنای این سه حوزه خطیر و مهم تقسیم بندی کردیم.

سروری‌مجد تصریح کرد: کمیسیون گسترش فضای انقلابی با حضور رؤسای تمام استان‌ها و معاونین ذیربط و کمیسیون حفظ کیان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیسیون ارتقای علمی تشکیل شده است و روندی که‌ اکنون در استان کردستان در زمینه این سه حوزه مطالبات رهبری وجود دارد الحمدلله روند قابل قبول و خوبی است که انشاءالله بتوانیم مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه دانشگاه را عملی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • درمان بیماری‌های صرع و تشنج کودکان در ایران
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • ایران جزء ۱۰ کشور اول دنیا در درمان بیماری‌های اورولوژی
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • بانوی ۶۱ ساله اردبیلی نجات بخش جان همنوعانش شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا