Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، با گسترش سویه جدید کرونا موسوم به اومیکرون در کشور، شاهد افزایش ابتلای گروه سنی کودکان به این بیماری هستیم. طبق اعلام وزارت بهداشت ۲۰ درصد مبتلایان در موج ششم کرونا با اومیکرون را کودکان تشکیل می‌دهند.

دکتر سید احمد طباطبایی، درباره علائم شایع اومیکرون در کودکان گفت: بیشترین علائم شامل عفونت‌های تنفسی فوقانی یعنی گلودرد، خارش و سوزش گلو، آبریزش بینی، عطسه است؛ تب نیز ممکن است در کودکان دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سردردهای شدید و استفراغ نیز ممکن است در کودکان بروز پیدا کند؛ علائمی مانند اسهال و تشنج نیز به ندرت در پی ابتلا به کرونا در کودکان دیده می‌شود.

عضو کمیته علمی کرونا ادامه داد: معمولاً شاهد ابتلای خوشه‌ای خانواده‌ها به کرونا هستیم. ممکن است در افراد مختلف یک خانواده شدت و ضعف و مدت زمان بروز علائم یکسان نباشد.

دبیر بورد ریه اطفال تصریح کرد: اگر کودک و یا فرد مبتلا به کرونا دچار تنفس تند، تنگی نفس، سرفه‌های خشک زیاد و درگیری ریوی نباشد نیاز به اقدام درمانی خاصی نیست و صرفاً درمان علامتی انجام می‌شود یعنی داروهای ضدتب و ضددرد و آنتی‌هیستامین‌ها تجویز می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه شاهد تجویز برخی داروها مانند "سیتریزین" و آنتی‌بیوتیک‌هایی مانند "آزیترومایسین" هستیم در حالی که تجویز این داروها جایی در پروتکل درمانی کرونا ندارد.

به گفته وی در موارد خفیف بیماری، صرفا درمان‌های علامتی و نگهدارنده شامل تأمین مایعات، استراحت و مرطوب کردن هوا کفایت می‌کند.

طباطبایی تأکید کرد: افراد مبتلا به کرونا از تماس با دودهای عنبرنسارا، اسپند و آتش بپرهیزند تا دچار مشکل در تنفس نشوند.

کد خبر 655872 برچسب‌ها كرونا در ايران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۳۲۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو

حدود چهار درصد از کل بودجه درمان در کشور‌های پیشرفته صرف درمان سینوزیت می‌شود. با توجه به آغاز فصل گرم و استفاده زیاد از کولر در ماشین، منازل و محل کار شرایطی فراهم می‌شود تا این چالش موج افزایشی داشته باشد.

به گزارش عصرایران، مهمترین علائم سینوزیت درد پیشانی و صورت، کاهش حس بویایی، گرفتگی بینی، ترشحات سبز رنگ بینی، احساس پری و سنگینی صورت و تب بالای ۳۸.۵ درجه است.

در شرایطی که آنتی‌بیوتیک‌ها اغلب برای درمان عفونت‌های سینوسی تجویز می‌شوند، روش‌های طبیعی متعددی نیز برای تسکین علائم و تسریع روند بهبودی وجود دارد. در این مطلب، به بررسی برخی از موثرترین درمان‌های طبیعی برای سینوزیت می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • این علائم نشان دهنده کمبود ویتامین B۱ است
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • مقاومت عراق از حمله به اهدافی در فلسطین اشغالی خبر داد
  • سومین حمله مقاومت عراق به یک هدف حیاتی در فلسطین اشغالی
  • حمله موشکی از عراق به مقر موساد در تل آویو
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • تشخیص زودهنگام بیماری‌های کبد را جدی بگیرید
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به یک هدف مهم در جولان اشغالی