Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیماری‌های عفونی گفت: علائم امیکرون و رفتار آن در افراد، بسیار متغیر است، امروز بیماری مراجعه کرده بود که ابتدا با آبریزش بینی و سه هفته بعد از آن، علائم ریوی آن پدیدار شده بود. همان علائمی که در برخی مطالعات از آن صحبت می‌کنند.

به گزارش قدس آنلاین، محمدرضا ناظر اظهار کرد: کرونا غیر قابل پیش بینی است کما اینکه درباره آلفا و بتا، می‌گفتند در خانه بمانید و جایی نروید و با هیچ کسی تماس فیزیکی نداشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درباره دلتا نیز شاهد تجربه متفاوتی بودیم و دیدیم چه فاجعه ای به وجود آمد، در آن برهه نیز می‌گفتند سریعاً برای معالجه به پزشک مراجعه کنید.

وی درباره علائم ابتلا به واریانت امیکرون، گفت: از آنجایی‌که اومیکرون بیش از ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است، علائم آن و رفتار آن در افراد، بسیار متغیر است، امروز بیماری مراجعه کرده بود که ابتدا با آبریزش بینی و سه هفته بعد از آن، علائم ریوی آن پدیدار شده بود، همان علائمی که در برخی مطالعات از آن صحبت می‌کنند.

این متخصص بیماری های عفونی ادامه داد: در راستای مبارزه با همه گیری امیکرون در جامعه، باید متخصصان عفونی قاطعانه درمان‌های مؤثر ضد ویروس و ضد التهاب بیماران را شروع کنند، پیش از آن که تی ان اف آلفا آزاد شود و حملات مکرر سیستم ایمنی به ریه و دیگر ارگان‌های مختلف بدن اتفاق افتد.

وی به برخی داروهای مقابله با کرونا اشاره و اظهار کرد: در مجموع سه دسته داروی ضد التهاب، ضد ویروس و ضد انعقاد داریم، این‌ها رکن اساسی و اصلی مقابله با کووید۱۹ را تشکیل می دهند و تا امروز تمامی مقالات بر این سه رکن اصلی تاکید دارند.

پزشکان ایرانی بهترین درمان کنندگان کرونا در دنیا هستند

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری به نقش مهم پزشکان ایرانی در مواجهه با کرونا اشاره کرد و پزشکان ایرانی را موفق‌ترین کادر درمان در مواجهه با کرونا عنوان کرد و گفت: تجربه ما نشان می دهد که پزشکان ما به خصوص متخصصان عفونی بهترین درمان کنندگان در سطح جهان هستند، از نظر علمی و تجربی، باید از این فرصت، کشور ما بهترین استفاده را ببرد.

وی یادآور شد: کوبا توانست با استفاده از ظرفیت پزشکان، خود را از تحریم ها نجات دهد و طی عملیاتی با نام معجزه، پزشکان خود را به کشورهای آمریکایی و همجوار فرستاد تا بتواند مانع بروز بیماری در آن مناطق شود، از این طریق خود را نیز از حصار تحریم نجات داد.

وی تأکید کرد: ما در مقابله با کرونا حرف برای گفتن داریم، بیماران با کرونای شدیدی که تحت درمان پزشکان ایرانی بودند؛ کشورهای دیگر قادر به درمان با این کیفیت نبودند، خود بنده پنج بیمار مبتلا به کرونای شدید بالای ۱۴۰ کیلوگرم با سطح اکسیژن زیر ۵۰ را داشته ام و توانسته ام جان آنها را نجات دهم، این یک افتخار برای کشور است.

امیکرون ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است

ناظر، با بیان اینکه امیکرون تاکنون ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است، اظهار کرد: در هفته اخیر میزان بستری های بیماران مبتلا به امیکرون در بیمارستان‌ها، سه برابر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: براساس آخرین تئوری ها، میزان چرخش امیکرون در کشور بسیار بالاتر از دلتا است، برهمین اساس باید بگویم  تست‌های مخصوص امیکرون در کشور وجود دارد؛ اما دستورالعملی صادر شده که مبنای انجام تست های کرونا، همان تست‌های قبلی باشد و اگر تست پی سی آر مرسوم منفی بود با آن تست پی سی آر اومیکرون می توان گرفت.

حساسیت تست‌های کرونا برای شناسایی امیکرون بسیار پایین است

این متخصص بیماری های عفونی، خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که شیوع امیکرون در جامعه آنقدر افزایش یافته که باید تست‌های مخصوص امیکرون را داشته باشیم و روی پای خود بایستیم و این تست‌های کرونا را خودمان تولید کنیم، چراکه نتیجه آن ناکارآمد بودن تست‌های کرونا خواهد بود. باید فعلا روی تست‌های امیکرون در جامعه کار کنیم چرا که ۸۰ درصد ویروس‌های در حال گردش امیکرون است.

وی درباره تست های رایگان کرونا، گفت: این تست ها هنوز در جامعه در جریان است؛ اما حساسیت آن‌ها نسبت به شناسایی امیکرون بسیار کم است.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اومیکرون محمدرضا ناظر متخصص بیماری های عفونی پزشکان ایرانی تست های کرونا تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۰۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان

   به گزارش خبر گزاری صداوسیما مرکز کرمان، علیرضا عرب علیدوستی در این باره گفت: با توجه به نزدیکی کرمان به استان سیستان‌ و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین(معمول) کودکان اضافه شده  وخانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر علت واکسن سرخک را دریافت نکرده اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رییس مرکز بهداشت رفسنجان از شهروندان خواست اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند؛ همچنین در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک فوری به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی(ع) جهت انجام نمونه‌گیری مراجعه کنند.

وی خاطرنشان کرد: سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد، بنابراین خانواده‌ها واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی (واکسن MMR) به تعویق نیاندازید.

سرخک بیماری ویروسی مسری است که از طریق ذرات معلق در هوا و تماس با ترشحات فرد بیمار سرایت می‌کند و علائم این بیماری شامل تب، بثورات پوستی، التهاب، قرمزی پشت گوش، خستگی، ضعف و بی‌حالی نمایان می شود.

 

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان