Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@15:15:59 GMT

احتمال ظهور عارضه‌های اُمیکرون تا سه هفته پس از ابتلا

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۹۹۹۴۵

محمدرضا ناظر متخصص بیماری‌های عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت‌وگو با فارس، اظهار کرد: کرونا غیر قابل پیش بینی است کما اینکه درباره آلفا و بتا، می‌گفتند در خانه بمانید و جایی نروید و با هیچ کسی تماس فیزیکی نداشته باشید. درباره دلتا نیز شاهد تجربه متفاوتی بودیم و دیدیم چه فاجعه ای به وجود آمد، در آن برهه نیز می‌گفتند سریعاً برای معالجه به پزشک مراجعه کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره علائم ابتلا به واریانت امیکرون، گفت: از آنجائیکه اومیکرون بیش از ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است، علائم آن و رفتار آن در افراد، بسیار متغیر است، امروز بیماری مراجعه کرده بود که ابتدا با آبریزش بینی و سه هفته بعد از آن، علائم ریوی آن پدیدار شده بود، همان علائمی که در برخی مطالعات از آن صحبت می‌کنند.

این متخصص بیماریهای عفونی ادامه داد: در راستای مبارزه با همه گیری امیکرون در جامعه، باید متخصصان عفونی قاطعانه درمان‌های مؤثر ضد ویروس و ضد التهاب بیماران را شروع کنند، پیش از آن که تی ان اف آلفا آزاد شود و حملات مکرر سیستم ایمنی به ریه و دیگر ارگان‌های مختلف بدن اتفاق افتد.

وی به برخی داروهای مقابله با کرونا اشاره و اظهار کرد: در مجموع سه دسته داروی ضد التهاب،ضد ویروس و ضد انعقاد داریم، این‌ها رکن اساسی و اصلی مقابله با کووید۱۹ را تشکیل می دهند و تا امروز تمامی مقالات بر این سه رکن اصلی تاکید دارند.

پزشکان ایرانی بهترین درمان کنندگان کرونا در دنیا هستند

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری به نقش مهم پزشکان ایرانی در مواجهه با کرونا اشاره کرد و پزشکان ایرانی را موفق‌ترین کادر درمان در مواجهه با کرونا عنوان کرد و گفت:  تجربه ما نشان می دهد که پزشکان ما به خصوص متخصصان عفونی بهترین درمان کنندگان در سطح جهان هستند، از نظر علمی و تجربی، باید از این فرصت، کشور ما بهترین استفاده را ببرد.

وی یادآور شد: کوبا توانست با استفاده از ظرفیت پزشکان، خود را از تحریم ها نجات دهد و طی عملیاتی با نام معجزه، پزشکان خود را به کشورهای آمریکایی و همجوار فرستاد تا بتواند مانع بروز بیماری در آن مناطق شود، از این طریق خود را نیز از حصار تحریم نجات داد.

وی تأکید کرد: ما درمقابله با کرونا حرف برای گفتن داریم، بیماران با کرونای شدیدی که تحت درمان پزشکان ایرانی بودند؛ کشورهای دیگر قادر به درمان با این کیفیت نبودند، خود بنده ۵ بیمار مبتلا به کرونای شدید بالای ۱۴۰ کیلوگرم با سطح اکسیژن زیر ۵۰ را داشته ام و توانسته ام جان آنها را نجات دهم، این یک افتخار برای کشور است.

امیکرون ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است/افزایش ۳برابری میزان بستری‌ها در یک هفته اخیر

ناظر، با بیان اینکه امیکرون تاکنون ۶۰ جهش ژنتیکی داشته است، اظهار کرد: در هفته اخیر میزان بستری های بیماران مبتلا به امیکرون در بیمارستان‌ها، ۳برابر افزایش یافته است.

وی ادامه داد: براساس آخرین تئوری ها، میزان چرخش امیکرون در کشور بسیار بالاتر از دلتا است، برهمین اساس باید بگویم  تست‌های مخصوص امیکرون در کشور وجود دارد اما دستورالعملی صادر شده که مبنای انجام تستهای کرونا، همان تست‌های قبلی باشد و اگر تست پی سی آر مرسوم منفی بود با آن تست پی سی آر اومیکرون می توان گرفت.

حساسیت تست‌های کرونا برای شناسایی امیکرون بسیار پایین است

این متخصص بیماری های عفونی، خاطرنشان کرد: واقعیت آن است که شیوع امیکرون در جامعه آنقدر افزایش یافته که باید تست‌های مخصوص امیکرون را داشته باشیم و روی پای خود بایستیم و این تست‌های کرونا را خودمان تولید کنیم، چرا که نتیجه آن ناکارآمد بودن تست‌های کرونا خواهد بود. باید فعلا روی تست‌های امیکرون در جامعه کار کنیم چرا که ۸۰ درصد ویروس‌های در حال گردش امیکرون است.

وی درباره تست های رایگان کرونا، گفت: این تستها هنوز در جامعه در جریان است اما حساسیت آن‌ها نسبت به شناسایی امیکرون بسیار کم است.

منبع: الف

کلیدواژه: پزشکان ایرانی متخصص بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۹۹۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • درمان دردهای عضلانی و مفصلی با حرکات اصلاحی ورزشی +تصاویر
  • پیشگیری از ابتلا به زوال عقل با خوردن این میوه خوشمزه
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • نماینده همدان در مجلس خبرگان رهبری به علت عارضه مغزی در بیمارستان بستری شد
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • یک سوم افراد جامعه ابتلا به مشکلات بی‌اختیاری ادرار را تجربه می‌کنند
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • دمای زنجان کاهش یافت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند