Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، نادر توکلی در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه با مشاهده گزارش‌ها از دیگر کشورها از همان ابتدا انتظار شیوع سراسری اومیکرون در ایران را هم داشتیم، تصریح کرد: در واقع با دریافت مشاهداتی مبنی بر اینکه شدت سرایت اومیکرون ۷۰ برابر از نوع دلتا بیشتر است، انتظار آن را داشتیم که در ایران هم این موضوع  ما را با مشکل مواجه کند و تعداد مبتلایان آسانسوری افزایش پیدا کرده و درگیری‌های خوشه‌ای ایجاد کند و فراگیر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال که اگر علائم اومیکرون ضعیف است چرا باید از آن بترسیم، یادآوری کرد: نمی‌توانیم صد درصد بگوئیم که بیماری سبکی است به ویژه اینکه در گروه‌های پرخطر و ریسک‌پذیر می‌تواند خطرناک هم باشد یکی از این گروه‌ها افرادی هستند که واکسینه نشدند، در واقع درست است که تابلوی این بیماری نیز علائمی همچون آنفولانزا دارد و در حال حاضر هم عموم بیماران با همین چهار علامت اصلی از جمله آبریزش بینی، گلو درد، سرفه و تب مراجعه می‌کنند اما وقتی درگیری زیاد شود در برخی از افراد احتمال عارضه‌دار شدن و درگیری ریوی بیشتر است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران با تأکید براینکه در این صورت آمار بستری‌ها هم  بالاتر می‌رود و این همان اتفاقی است که در حال حاضر شاهد آن هستیم، اظهار کرد: آمار دیروز ما بالای ۱۰ هزار مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها را نشان می‌دهد و عموما از هر ۳۰ مراجعه یک نفر بستری می‌شود.

توکلی همچنین به ویژگی‌های مشخص اومیکرون اشاره و عنوان کرد: ویژگی مشخص این گونه کرونا درگیر کردن گروه‌های سنی پائین‌تر است به نحوی که ۲۳ درصد بستری‌های ما زیر ۱۰ سال هستند، اومیکرون بچه‌ها را به شدت درگیر می‌کند و اینکه ما واکسیناسیون زیر ۱۲ سال را انجام ندادیم ریسک بیماری را بالاتر می‌برد.

وی ادامه داد: این بیماری در بچه‌ها علائم بسیار شدیدی از جمله استفراغ‌های فوق‌العاده شدید و عدم تحمل خوراکی‌ها را دارد به دلیل اینکه راه‌های هوایی فوقانی را درگیر می‌کند، همچنین علائم انسدادی، سرفه‌های شدید، خروسک‌های مقاوم به درمان هم دارد که کار عموما به بستری می‌کشد، البته درگیری ریه در بچه‌ها خیلی کمتر است و موضوع دیگر پخش شدید بیماری توسط کودکان است به شکلی که عموما تمام خانواده درگیر می‌شوند.

معاون درمان ستاد مبارزه با کرونای کلانشهر تهران با تأکید براینکه آن چیزی که مشخص است بازگشت محدودیت‌های اجتماعی است، تصریح کرد: توصیه‌های علمی به ستاد هم این است که ما محدودیت دو هفته‌ای را مجددا در فعالیت‌های اجتماعی داشته باشیم، چراکه برگزاری نشست‌ها، گردهمایی‌ها و هر نوع مراسم در این شرایط بسیار خطرناک است. بر این اساس ستاد ملی در جلسه روز شنبه این مسئله را به ستادهای استانی تفویض کردند و احتمالا به شکل فوق‌العاده‌ای مطلب بررسی و اعلام شده و حداکثر تا شنبه آینده محدودیت‌های جدید اعلام خواهد شد.

توکلی در پایان گفت: نکته دیگر این است که دوره قرنطینه اومیکرون حدود پنج روز است و الزامی هم به دادن تست وجود ندارد، در عین حال توصیه به استفاده از دو ماسک یا ماسک‌های فیلتردار را در اومیکرون داریم، چراکه اگر افراد زیر یک سقف باشند زیر یک ساعات قطعا بیماری به همه منتقل خواهد شد و چیزی که در این دوران بسیار مهم است تغذیه خوب و به ویژه استفاده از ترکیبات ویتامینی است، ضمن اینکه در این دوره باید خیلی مراقب کودکان باشیم.

کد خبر 654331 برچسب‌ها اميكرون محدوديت تردد وزارت بهداشت و درمان جامعه كرونا در ايران واکسیناسیون فاصله‌گذاری اجتماعی ماسک - سلامت واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: اميكرون محدوديت تردد وزارت بهداشت و درمان جامعه كرونا در ايران واکسیناسیون فاصله گذاری اجتماعی ماسک سلامت واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۸۰۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از خبر آنلاین، گیاهانی چون اکالیپتوس و نعناع برای کمک به تسکین سرفه و گلودرد مناسب هستند. هم‌چنین بهتر است از مصرف نوشیدنی‌های کافئین‌دار اجتناب کنید تا در دوره بیماری خللی به روند خواب شما وارد نشود.

هم‌چنین مصرف این نوشیدنی گرم در مواقعی که در شرایط آب و هوایی سرد قرار دارید، سبب آرامش و تنظیم دمای بدن می‌شود. شواهد زیادی نشان می‌دهد که دمنوشِ برخی از ترکیبات گیاهی ممکن است علائم عفونت تنفسی را کاهش دهد.

۱. چای لیمو

نوشیدن دم‌کرده لیمو یا چکاندن چند قطره لیمو در انواع نوشیدنی‌های گیاهی، یک درمان خانگی است که محبوبیت زیادی دارد و معمولاً برای تسکین گلودرد مورداستفاده قرار می‌گیرد. لیمو حاوی ویتامین C است و این ویتامین یک ماده مغذی مهم برای بدن در مبارزه با سرماخوردگی یا ویروس‌های دیگر است.

۲. چای سبز

چای سبز به دلیل فواید بسیاری که برای سلامتی دارد، محبوب است. این چای به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی خود، از بدن هنگامی که تحت حمله ویروس یا عفونت قرار می‌گیرد، محافظت می‌کند. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که چای سبز به تقویت سیستم ایمنی و متابولیسم کمک می‌کند. هم‌چنین چای سبز علاوه بر مبارزه با سرماخوردگی، انرژی جسمی را نیز افزایش می‌دهد.

۳. چای گیاهی با عسل

دمنوش‌های گیاهی را می‌توان از میوه‌های خشک، ادویه‌جات یا گیاهان تهیه کرد. دمنوش‌های گیاهی به طور طبیعی بدون کافئین هستند، بنابراین سبب کم‌آبی بدن نمی‌شوند. ترکیب چای‌های گیاهی با عسل یا شیر گرم و عسل، علاوه بر طعم مطبوع، خواص این نوشیدنی‌ها را افزایش می‌دهد. به طور مثال، چای بابونه یا چای نعناع به همراه کمی عسل از گذشته برای درمان سرماخوردگی مورد استفاده قرار می‌گرفت. عسل می‌تواند به تسکین سرفه در هنگام سرماخوردگی کمک کند و حتی مصرف آن برای کودکان بالای یک سال مبتلا به عفونت‌های حاد تنفسی فوقانی نیز توصیه می‌شود.

۹ میوه فوق‌العاده برای تقویت سیستم ایمنی بدن

۴. چای اکالیپتوس

دمنوش برگ‌های گیاه اکالیپتوس به تسکین علائم سرماخوردگی و آنفلوانزا کمک می‌کند. اکالیپتوس حاوی اسانسی به نام سینئول است که معمولاً به عنوان یک گیاه معطر یا طعم‌دهنده و هم‌چنین به‌عنوان یکی از مواد تشکیل‌دهنده شربت‌ها و داروهای درمان سرفه استفاده می شود. سینئول با کاهش دفعات سرفه به درمان علائم برونشیت حاد نیز کمک می‌کند.

۵. چای نعناع

نعناع دارای خواص ضد التهابی است و به رفع گرفتگی سینوس‌ها کمک می‌کند. دم‌کرده این گیاه دارای خواص ضد درد است؛ اگر گلودرد دارید، نوشیدن چای نعناع می‌تواند به بی‌حس شدن گلو و کاهش درد کمک کند. نعناع هم‌چنین به طور طبیعی فاقد کافئین است، به این معنی که ضمن بهبودی بیماری، بر خواب تأثیری نمی‌گذارد.

سایر درمان‌های خانگی

بسیاری از درمان‌های خانگی دیگر وجود دارد که می‌توانید برای بهبود سرماخوردگی یا گلودرد، آنها را امتحان کنید.

هیدراته ماندن برای سلامت بدن ضروری است و اهمیت این موضوع در دوران سرماخوردگی بیشتر می‌شود. در دوره بیماری سعی کنید ۸ تا ۱۰ لیوان آب یا مایعات بدون کافئین مصرف کنید.

مکمل‌های روی (زینک) ممکن است مدت‌زمان بیماری را کاهش دهند، به‌ویژه اگر آن‌ها را ظرف ۲۴ ساعت پس از ظهور علائم بیماری مصرف کنید.

داروهای بدون نسخه مانند استامینوفن و ایبوپروفن نیز به کاهش سردرد، درد مفاصل و علائم تب ناشی از سرماخوردگی کمک می‌کنند.

شربت‌های ضد سرفه نیز با تحریک تولید بزاق، گلوی شما را مرطوب نگه می‌دارند و درد را کاهش می‌دهند.

کد خبر 848610 برچسب‌ها چای خبر مهم بیماری - سرما خوردگی

دیگر خبرها

  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • حس خوب حمایت
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • اجرای قانون رایگان شدن خدمات تشخیصی و درمانی گروه سنی زیر ۷ سال، در بیمارستان‌های خراسان جنوبی
  • کشف داروی جدید برای درمان بیماری MS (فیلم)
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند