Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@09:22:52 GMT

دوره درمان اومیکرون چند روز است؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۲۹۶۲۲

‍‍‍‍‍‍

رفع علائم عمومی امیکرون یک تا دو هفته طول می‌ کشد نتایج مطالعات درمورد دوره درمان امیکرون طبق نظر محققان، علائم عمومی در مدت زمان کمتری نسبت به سویه های دیگر طول می کشد امیکرون در افرادی که واکسینه نشده اند؛ جدی تر است

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از نمناک؛ سویه امیکرون به سرعت در حال گسترش است. خوشبختانه تحقیقات نشان می دهد؛ احتمال اینکه این ویروس به بیماری شدید در افراد واکسینه شده تبدیل شود، بسیار کم است اما هنوز هم این عفونت با وجود علائم خفیفی که دارد، در بین مردم در حال گسترش می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش از بهداشت و سلامت  قصد داریم که در مورد این ویروس و مدت زمان خوب شدن آن اطلاعاتی را در اختیارتان قرار دهیم.

رفع علائم عمومی امیکرون یک تا دو هفته طول می‌ کشد

طبق مطالعات اخیر، امیکرون ممکن است علائم مختلفی را در افراد ایجاد کند که علت‌ های متفاوتی دارد. تحقیقات نشان می دهد که آخرین نسخه این ویروس سریع تر از دلتا وارد بدن افراد می شود و در نتیجه علائم آن بعد از سه الی چهار روز ظاهر می‌ شوند. البته اطلاعات بیشتری در مورد آن مورد نیاز است اما مطالعات نشان می دهد که ممکن است تا 7 روز هم علائم داشته باشید.

افرادی که به نوع خفیف کرونا مبتلا می شوند، معمولا بعد از 1 تا 2 هفته بهبود پیدا می‌ کنند اما در موارد شدیدتر ممکن است ریکاوری افراد 6 هفته یا حتی بیشتر هم طول بکشد و گاهی اوقات باعث آسیب به قلب، کلیه و مغز می شود.

نتایج مطالعات درمورد دوره درمان امیکرون

مطالعه ای در این مورد نشان می‌ دهد که علائم عمومی در آن ممکن است چند روز تا یک هفته طول بکشد. اطلاعات اولیه در مورد این ویروس مورد بررسی قرار گرفته است و نشان می‌ دهد در بین افرادی که واکسینه شده اند، ممکن است باز هم تست مثبت امیکرون وجود داشته باشد که همه این افراد بیماری را به صورت خفیف تجربه می‌ کنند و نیاز به بستری نخواهند داشت.

طبق نظر محققان، علائم عمومی در مدت زمان کمتری نسبت به سویه های دیگر طول می کشد

وقتی که ویروس شروع به پخش شدن می‌ کند، علائم آن ظاهر می‌ شود و طبق نظر محققان و تحقیقاتی که تا به حال انجام داده اند، امیکرون به طور کل علائم کوتاه مدت تری نسبت به دیگر سویه های کرونا دارد.

دوره علائم آن نسبت به دلتا خیلی کوتاه تر است و معمولاً در عرض یک هفته همه چیز برطرف می شود؛ به طور کل امیکرون از هر لحاظی سرعت بالاتری دارد.

امیکرون در افرادی که واکسینه نشده اند؛ جدی تر است

درست است که این ویروس زیاد شدید نیست و خیلی سریع برطرف می‌ شود اما پزشکان بر این عقیده هستند کسانی که واکسن نزده اند، نوع شدیدی از این بیماری را می گیرند که ممکن است علائم آنها بین 10 تا 12 روز طول بکشد.

اما کسانی که واکسن تزریق کرده‌اند، این بیماری را خیلی کوتاه تر و خفیف تر تجربه می‌ کنند.

منبع: نمناک این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد ویروس کرونا درمان کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون مبتلایان کرونایی بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر اخبار مرتبط ساده‌ انگاری درباره اومیکرون پیک ششم را رقم می زند احتمال ابتلای همه افراد به سویه اومیکرون بیش از ۳۸۱ هزار دوز واکسن کرونا تزریق شد فوت بیش از ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار مبتلا به کرونا در جهان اشتباه محققان در شناسایی سویه‌ ترکیبی ویروس کرونا بستری ۱۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در اردبیل ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال تحلیل بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ شرایط فروش خودرو ثبت نام ایران خودرو ثبت نام سایپا نمودار تغییرات قیمت طلا . ارز . شاخص بورس آخرین خبر ها دوره درمان اومیکرون چند روز است؟ واکسیناسیون کودکان کی آغاز می شود؟ پیش بینی بازار مسکن پس از احیای برجام مذاکرات عراق با ایران برای افزایش صادرات گاز به این کشور تضمین سلامت روانی مردان در نقش پدری! دیدار اولیانوف با نماینده قطر در حاشیه مذاکرات وین موج ششم کرونا اسفند ماه به قله می رسد قطع برق در قزاقستان، قرقیزستان و ترکمنستان پوست کدام میوه ها دارای خاصیت است؟ روشی ساده جوان سازی دور چشم ها! رییس جمهور جمعه به گیلان می رود کرونا، شرایط عجیبی در تیم ملی به وجود آورده است محصولات برقی ایران دوچرخ در نمایشگاه حمل و نقل پاک چرا باید غذا را خوب جوید؟ سرطان خون در بزرگسالان با نوعی جهش ژنتیکی روند نزولی بیت کوین کجا به پایان می‌ رسد؟ کدام کارمندان مالیات نخواهند داد؟ توافق از رگ گردن به تیم های مذاکره کننده نزدیک تر است! تغییر موضع عجیب اصولگرایان درباره مذاکره با آمریکا ساده‌ انگاری درباره اومیکرون پیک ششم را رقم می زند بانک ها تا آخرین روز سال باید وام بدهند + فیلم الگوسازی در حوزه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان یک ضرورت است قیمت تلویزیون (۴۳ اینچ / جدول) خبر جدید درباره افزایش حقوق سربازان موج ششم کرونا آغاز شد پیروزی ۵ گله تیم ملی فوتسال بانوان مقابل قرقیزستان اقتصاد جهانی و اومیکرون؛ نگران یا امیدوار؟ بایننس اسپانسر تیم ملی آرژانتین می‌ شود دست دولت در جیب سهامداران است / خون بورسی ها به جوش آمد بورس به کمک کریپتو، بین المللی می شود دلیل سرایت بالای اومیکرون چیست؟ اعطای تسهیلات قرض الحسنه به کارکنان دانشگاه پیام نور تولید انسولین قلمی‌ در ایران غلبه مجدد چشم بادامی ها در بازار لوازم خانگی؟ جلوگیری از پیک اومیکرون با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی تحرکات روزانه صندوق‌ های قابل معامله / بازگشت اعتماد به صدر ارزش معاملات صندوق ها ارزش کل معاملات به سه هزار و ۴۸۰میلیارد تومان صعود کرد ارزش سهام عدالت من (۵ بهمن ماه) پلیس: با قبضینو جریمه رانندگی ندهید روند ابتلا به کرونا در بوشهر نگران کننده است رتبه سی و هفتم شرکت‌های برتر ایران و دو رتبه اول کشوری برای افق کوروش شرط جدید برای آگهی دهندگان خودرو ثبت نام برای ۶ خودروی سایپا + جدول و لینک ثبت نام خودروی پرنده مجوز گرفت ۵۰۷۸ نفر در آبان ماه از بانک تجارت تسهیلات ازدواج دریافت کردند قیمت دستگاه بخور سرد (جدول) بازنشستگان برای دریافت وام بدون ضامن اقدام کنند تهیه جهیزیه بر عهده عروس است یا داماد؟ بیش از ۵۱۰ هزار دوز واکسن کرونا تزریق شد تعداد ۹۳۷۸ مبتلای جدید کرونایی در کشور DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا درمان کرونا ابتلا به کرونا ویروس اومیکرون مبتلایان کرونایی علائم عمومی دوره درمان علائم آن ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۲۹۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟

گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، با شیوع بیماری کرونا بسیاری از ایرانی‌ها به دنبال واکسن کرونا بودند در این میان چند مدل واکسن در کشور وارد و توزیع شد، در این میان یکی از واکسن‌هایی که بسیاری از مردم ایران استفاده کردند آسترازنکا بود، در این میان از همان ابتدایی که واکسن آسترازنکا وارد کشور شد نظریه‌های مختلفی در مورد این واکسن در نشریه‌های مختلف منتشر می‌شد که قطعا واکسن آسترازنکا دارایی عوارضی است که می‌تواند به بدن گیرنده واکسن آسیب جدی وارد کند.

آسترازنکا چه نوع واکسنی است؟

واکسن آسترازنکا یک واکسن کووید ۱۹ است که توسط دانشگاه آکسفورد و شرکت آسترازنکا توسعه داده شده و از طریق عضلانی تزریق می‌شود. این واکسن، با استفاده از آدنو ویروس ChAdOx۱ شامپانزه به عنوان ناقل ویروسی ساخته شده‌است. این واکسن از دسامبر سال ۲۰۲۰، در حال انجام تحقیقات بالینی فاز III بوده‌است.

واکسن آسترازنکا، به‌صورت دو دوز نیم میلی‌لیتری در عضله دالی بازو، در افراد بالای ۱۸ سال، تزریق می‌شود. دوز دوم نیز پس از ۶ تا ۱۲ هفته از دوز نخست، تزریق می‌شود. اثربخشی این واکسن در پیشگیری از ابتلا به موارد حاد کووید ۱۹، پس از ۲۲ روز از تزریق دوز اول، معادل ۷۶ درصد و اثربخشی آن پس از تزریق دوم، به ۸۱ درصد می‌رسد.

اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون

شرکت داروسازی آسترازنکا اعتراف کرد واکسن کووید ۱۹ که با نام «کووید شیلد» عرضه شده بود، ممکن است به عوارض جانبی نادری از جمله لخته شدن خون و تعدادپلاکت‌های کم منجر شود.

واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در ۱۵۰ کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن ۶۰ تا ۸۰ درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است، اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود ۵۰ قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار ۱۰۰ میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی‌تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد، اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می‌شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت‌های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در ۲۰۲۳ میلادی مبنی بر این است که قبول نمی‌کند TTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

باید نگران واکسن آسترازنکا بود؟

در همین زمینه آمیتیس رمضانی متخصص بیماری‌های عفونی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری آنا در مورد عوارض واکسن آسترازنکا اظهار کرد: این واکسن از جمله واکسن‌هایی است که بر پایه وکتور و آدونا ویروس به شمار می‌رود که غیر فعال است و نسبت به سایر واکسن‌ها عوارض بیشتری دارد.

وی افزود: واکسن‌های برپایه وکتور عوارض بیشتری نسبت به سایر واکسن‌ها دارند و باید حداقل تا ۱۰ سال مورد ارزیابی قرار بگیرد، اما با توجه به شرایط پاندمی کرونا بسیاری از واکسن‌ها خیلی زودتر وارد بازار شدند.

اکثر واکسن‌ها دارای عوارض هستند

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: در نهایت برخی از واکسن‌های کووید ۱۹ باید بگیم دارای برخی عوارض خفیف یا بیشتر هستند؛ البته بیشتر واکسن ساز‌های داخلی عوارض واکسن را بررسی می‌کنند و افرادی که این واکسن هارا دریافت کردند باید مورد ارزیابی قرار بگیرند برای مثال واکسن پاستور از جمله واکسن‌هایی است که مورد ارزیابی پس از دریافت قرار می‌گیرند.

وی در مورد ایجاد لخته خون توسط واکسن گفت: احتمال ایجاد لخته‌ی خون برای همه‌ی افراد وجود دارد، اما بسیار بسیار کم بوده و حدود یک در ۱۰۰ هزار نفر این عارضه خود را نشان می‌دهد که این عارضه نیز اغلب در زنان در سن باروری شایع است مخصوصا زنانی که از دارو‌های ضد بارداری استفاده می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • علائم فشار خون بالا
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید