Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایمنی واکسن کرونا محدود بوده و اینطور نیست که مادام‌العمر اثربخش باشد به همین دلیل بر دریافت دُز سوم آن سه ماه پس از دریافت دُز دوم تاکید داریم.

به گزارش ایرنا؛ دکتر بهرام عین‌اللهی روز پنجشنبه در حاشیه برگزاری اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور طی گفتگو با خبرنگاران در مشهد افزود: یکی از دلایلی که باعث کاهش چشمگیر مرگ و میرهای ناشی از کرونا در ایران شده افزایش قابل توجه سرعت انجام واکسیناسیون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وضعیت ویروس اومیکرون در جهان بسیار بحرانی است و آمریکا و بسیاری از کشورهای اروپایی با درگیری شدید سویه جدید بیماری کرونا مواجه هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ویروس اومیکرون انتشار بسیار سریعی دارد گفت: مردم برای مبتلا نشدن به این ویروس باید بیش از پیش دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی افزود: به خاطر مسافرت‌های زیاد ایرانیان به دیگر کشورها و نیز ورود غیرایرانی‌ها به کشور ما، ویروس اومیکرون وارد ایران نیز شده است.

دکتر عین‌الهی با بیان اینکه در نمونه‌برداری های انجام شده تاکنون بیش از ۲ هزار مورد مثبت ابتلا به ویروس اومیکرون در کشور شناسایی شده است ادامه داد: البته تست‌ها و نمونه‌گیری‌ها به‌ صورت رندوم انجام شده و میزان آلودگی بیشتر از این است، همچنین میزان مراجعات سرپایی ظرف دو هفته اخیر چهار برابر افزایش داشته و از این جهت نگرانی‌هایی بابت افزایش موارد بستری و بیماران icu هم وجود دارد.

وی گفت: در شرایط کنونی بهترین و ایمن‌ترین کار برای پیشگیری از ابتلا به ویروس اومیکرون، دریافت دُز سوم واکسن کرونا است ولی آمارهای فعلی عدد خوبی از میزان مراجعه مردم برای دریافت دُز سوم این واکسن نشان نمی‌دهند که از این بابت به‌ شدت نگران هستیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه یکی از بزرگترین آفت‌ها عادی‌انگاری‌های موجود پس از دریافت واکسن کرونا و همچنین بهتر شدن وضعیت رنگ‌بندی کرونایی بوده است افزود: دریافت سه دُز کامل به معنای ایمنی کامل و بهتر شدن وضعیت به معنای پایان بحران نبوده و نیست و نباید استفاده از ماسک، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی به فراموشی سپرده شود و رعایت همین سه اصل بسیار مهم در کنار دریافت هر سه دُز واکسن کرونا نقش بسیار مهمی در جلوگیری از ابتلا به ویروس اومیکرون دارد.

وی ادامه داد: در اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی کشور به تمامی مسوولان زیر مجموعه این وزارتخانه دستور داده شد آمادگی کامل در مراکز درمانی طی ماه‌های بهمن و اسفند امسال و همچنین فروردین ماه سال آینده داشته باشند.

دکتر عین‌الهی گفت: کادر بهداشت و درمان در طول ۲ سال گذشته زحمات بسیار کشیدند و از مرخصی‌های خود استفاده نکردند و در این راه شهدای بسیار تقدیم کردیم که نام و یادشان را گرامی می‌داریم و آمادگی کامل در مراکز بهداشتی و درمانی برای ارائه خدمت شایسته به مردم وجود دارد، اما مهمترین مسئله رعایت اصول بهداشتی توسط خود مردم است.

وی در باره اعمال محدودیت‌های جدید برای مقابله با موج احتمالی و ششم کرونا افزود: تصمیم‌گیری در این خصوص با ستاد ملی مقابله با کرونا است اما وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز برنامه‌های پیشنهادی خود را در این باره اعلام کرده تا با تکرار مشکلات موج‌های قبلی مواجه نشویم، هرچند که تأکید ویژه ما، رعایت بیش از پیش دستورالعمل‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون کرونا و همچنین استفاده از ماسک حتی پس از دریافت هر سه دُز واکسن کرونا است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: این اطمینان خاطر را به مردم می‌دهیم که هر نوع واکسنی که نیاز باشد اعم از داخلی و خارجی، تأمین می‌کنیم، برخی شایعات در فضای مجازی مبنی بر عدم ورود واکسن خارجی به داخل کشور مطرح شده که این را تأیید نمی‌کنیم و معتقدیم هر زمانی که نیاز باشد در این خصوص اقدام خواهد شد، هر نوع واکسنی که مورد نیاز باشد وارد چرخه تزریق می‌شود و هیچگونه محدودیتی در این خصوص وجود ندارد، تاکنون ۱۸۵ میلیون دُز واکسن تهیه کردیم که حدود ۱۵۲ میلیون دُز آن وارداتی بوده و ۳۳ میلیون دُز دیگر هم واکسن‌های داخلی است و این واکسن‌ها تاکنون به ۶۰.۵ میلیون ایرانی تزریق شده است.

وی با بیان اینکه واکسن‌های داخل افزایش خوبی پیدا کرده‌اند گفت: در شروع کار دولت سیزدهم فقط واکسن برکت را داشتیم، اما اکنون واکسن‌های فخرا، پاستور و سینوژن وارد شده و به‌زودی ورود واکسن‌های نورا و رازی را شاهد خواهیم بود و پس از واکسن برکت، پنج نوع واکسن داخلی دیگر هم تأیید شده که این مهم نشان‌دهنده دانش بسیار دانشمندان ایران است که تلاش بسیار خوبی در این مسیر داشته‌اند. در حال حاضر ۸۹ درصد افراد واجد شرایط کشور دُز اول و ۷۹ درصد دُز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند.

دکتر عین‌اللهی افزود: با توجه به اینکه ویروس کرونا مدام در حال جهش است، تولید واکسن داخلی بسیار امیدوارکننده بوده و به همین سبب تولید داخلی اطمینان خاطر بابت مقابله با سویه جدید کرونا ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه هر نوع واکسنی که نیاز باشد، چه داخلی و چه خارجی، تهیه خواهیم کرد و در این خصوص جای هیچگونه نگرانی نبوده و نیست ادامه داد: برخی موارد فقط حرف زده می‌شود، اما ما در عمل نشان دادیم که هر کاری که نیاز باشد بی‌وقفه انجام می‌دهیم و حتی رییس جمهوری هم خود در زمینه واکسیناسیون ورود پیدا کرده است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مراکز و واکسن به تعداد زیاد در کشور وجود دارد اما مراجعه مردم به‌خصوص برای دریافت دُز سوم بسیار کاهش یافته که باید شاهد سرعت‌بخشی در مراجعات مردم به مراکز واکسیناسیون کرونا باشیم و از آسیب‌های ویروس اومیکرون به‌دور شویم.

وی همچنین با بیان اینکه افزایش آمار ازدواج و فرزندآوری مورد تأکید بوده و هست افزود: در این زمینه طرح مشخصی را با موضوعات عدالت و تعالی داریم که در مراسم پایانی اجلاس روسای دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور رونمایی می‌شود.

دکتر عین‌الهی ادامه داد: یکی از مشکلات اصلی مردم در زمینه جمعیت است که آینده کشور را مورد تهدید قرار می‌دهد و در هیات دولت تصویب شده که هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه‌ها تقبل گردد، موضوعی که موجب برداشته شدن گام‌های مؤثر در حوزه رفع مشکلات نازایی و افزایش میزان فرزندآوری می‌شود.

وی گفت: در سال‌های قبل برخی بهورزها و مراکز بهداشتی تفکر نادرست فرزند کمتر، زندگی بهتر را ایجاد کردند و ما می‌خواهیم ضمن اصلاح این باور، شاهد افزایش میزان فرزندآوری باشیم و مشکلات و مسائل مالی را نباید برای فرزندآوری بهانه کنیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درمان و آموزش پزشکی ویروس اومیکرون دریافت د ز سوم وزیر بهداشت واکسن کرونا نوع واکسن دکتر عین واکسن ها ز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین؛ وزیر بهداست درمان و آموزش پزشکی امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت درباره کمبود دارو برای بیماران تالاسمی با تأکید بر اینکه بنای ما و اولویتمان این است که با تقویت شرکت‌های دانش بنیان، داروی مورد نیاز و کمبودها را تامین کنیم، گفت: در زمینه داروی بیماری تالاسمی، افزایش تولید داشته‌ایم، ولی تمایلی برای استفاده از داروی خارجی وجود دارد که این را باید پزشک تشخیص دهد.

خدمات پزشکی به کودکان تا ۷ سال رایگان شد

دکتر عین اللهی همچنین با اشاره به اینکه حوادث و بیماری‌ها در هفت سال نخست زندگی می‌تواند در بقیه عمر باقی بماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیئت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن ها ایمن شود. این موضوع به همه بیمارستان های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

وزیر بهداست در خصوص ابهام‌ها و ادعاهایی که در خصوص عوارض واکسن آسترازنکا در میان مردم مطرح می‌شود از دادن پاسخ صریح و مشخص خودداری کرد و صرفا گفت: کمیته علمی داریم که متشکل از ۶۰ نفر از بهترین دانشمندان کشور است. بیشترین واکسن مصرفی ما سینوفارم بود که از چین وارد شده بود. سینوفارم کم عارضه ترین واکسن بود و در کشور حدود ۱۵۵ میلیون دوز از این واکسن استفاده شد. کمیته واکسن ما عوارض را رصد می کند و ما حداقل عوارض را در کشور داشتیم. اگر واکسن مصرف نمی شد، ضایعاتی زیادی داشتیم، اما موفق شدیم کرونا را کنترل کنیم.

آرش خلیل خانه

دیگر خبرها

  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌های بهداشتی حج ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • وزارت حج عربستان دستورالعمل‌ های بهداشتی حج 1403 را ابلاغ کرد
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • نیاز ۱۹۴ بیمار هموفیلی استان همدان به داروی مستمر
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد