Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت گفت: برای مقابله با امیکرون باید ظرفیت مراکز تشخیص و درمان سرپایی افزایش یابد. کاهش ازدحام چشمگیر در ادارات، اماکن عمومی و اصناف از جمله اقدامات مهم برای مقابله با امیکرون است.

به گفته پزشکان پیش بینی در‌ مورد ویروس کووید ۱۹ بسیار سخت است و پیش بینی در این موارد کار درستی نیست؛ زیرا این پیش بینی ها بر اساس شرایطی هستند که مرتبا تغییر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم قادری گفت: افراد واکسینه شده نیز به امیکرون مبتلا شده اند؛ هر چند علائم خفیف‌تری خواهند داشت. امیکرون می‌تواند پیک شدید ایجاد کند. فعلا این ها دانسته های متخصصان است  و باید  بر اساس آن‌ها باید برنامه ریزی شود.

به گفته رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت آمادگی مراکز تشخیصی و درمان سرپایی و همکاری بخش خصوصی در تشخیص و درمان در این پیک نیز بسیار مهم است.

قادری گفت: باید از ظرفیت بالای بخش خصوصی استفاده کرد.

بیشتر بخوانید

احتمال ابتلای هم زمان افراد به امیکرون و آنفلوانزا وجود دارد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا کرونا در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۴۵۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد

عضو شورای اسلامی شهر اهواز با اشاره به اینکه ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در اهواز فعال است گفت: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

سیاوش محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خوزستان اظهار کرد: از ابتدای دوره جدید مدیریت شهری در اهواز تلاش شد تا سهم بخش عمرانی در بودجه شهرداری اهواز افزایش پیدا کند در حالی که در گذشته بیش از ۸۰ درصد بودجه شهرداری صرف هزینه‌های جاری می‌شد.

وی افزود: این فرآیند و سهم عمرانی در بودجه شهرداری در هر سال نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است، به نحوی که در سال جاری سهم پروژه‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰ هزار میلیاردی شهرداری اهواز به بیشترین میزان طی سال‌های گذشته رسیده است.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: در حال حاضر ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه حمل‌ونقل، عمران و محیط زیست فعال است با این حال با توجه به ابلاغ بودجه سال جاری انتظار می‌رود این میزان بیشتر شود.

محمودی تاکید کرد: این انتظار می‌رود که با انجام مناقصات، تسریع امور و تصویب لوایح بتوانیم میزان پروژه‌های فعال شهرداری اهواز را تا ۷۰ هزار میلیارد ریال افزایش دهیم.

کد خبر 750039

دیگر خبرها

  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده/ طلا و سکه چه قیمت‌هایی را تجربه می‌کنند؟
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • کشف رفتار جالب یک اورانگوتان در مواجهه با زخم
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • ارتقای حمل‌ونقل عمومی در پرند ضروری است
  • ۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه فعال در اهواز وجود دارد
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند