Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@19:24:42 GMT

انفجار امیکرون در امریکا

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۰۴۲۶

انفجار امیکرون در امریکا

امریکا در هفته اول سال جدید میلادی مهیب‌ترین انفجار تاریخ خود را تجربه کرد؛ انفجار «امیکرون» که اولین تبعات موج حاصل از آن، کمبود تخت‌های بیمارستانی در سراسر این کشور است.

روزنامه ایران:به جز امریکا، کانادا در شمال قاره امریکا، غرب اروپا و استرالیا نیز گرفتار امیکرون شده‌اند و وضعیتی بهتر از امریکا ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری «رویترز»، به دلیل افزایش ناگهانی تعداد مبتلایان به سویه امیکرون در امریکا و کمبود شدید تخت‌های بیمارستانی و به صدا درآمدن زنگ هشدار در بیمارستان‌ها، مراکز درمانی در مریلند، ویرجینیا و اوهایو که آمار امیکرون در آنها بیش از دیگر ایالت‌ها است، مجبور شده‌اند، تمامی عمل‌های خود را (به جز عمل‌هایی که بسیار ضروری هستند) لغو کنند تا تخت بیمارستان‌‌ها به مبتلایان به امیکرون برسد. ایلینویز، ماساچوست و نیویورک نیز پیشنهاد عملی شدن چنین چیزی را ارائه داده و توصیه کرده‌اند، تعویق تمامی عمل‌ها در سراسر امریکا اجرایی شود. این در حالی است که مؤسسه ملی سلامت در امریکا نیز دستور به تعویق افتادن تمامی عمل‌هایی که می‌‌توان آنها را به تأخیر انداخت صادر کرده است. اما کارشناسان درمان در این کشور هشدار داده‌اند که این کار نه تنها باعث وارد آمدن ضرر هنگفت مالی به بیمارستان‌ها می‌‌شود، می‌‌تواند بیمارانی را که نیاز به عمل جراحی دارند، به کام مرگ بکشد. در همین ارتباط «سینتیا کاکس»، معاون «بنیاد خانواده کایسر» که یک بنیاد غیرانتفاعی در حوزه بهداشت و سلامت است، خبر داده در دو سالی که از شیوع کرونا در امریکا می‌‌گذرد، تاکنون ده‌ها هزار نفر به خاطر تأخیر در درمان به دلایلی غیر از کرونا جان خود را از دست داده‌اند. او تأکید کرده است: «تعداد زیادی از جراحی‌هایی که در چنین زمان‌هایی به تعویق می‌‌افتند، جراحی‌های مربوط به سرطان‌ها و برخی دیگر از بیماری‌هایی هستند که رهایی از آنها به سرعت عمل در درمان آنها بسیار بستگی دارند. بخشی از تأخیر در درمان این بیماری‌ها که منجر به مرگ بیماران شده است، بخاطر نبود تخت‌های خالی بیمارستانی و همچنین کمبود کادر درمان در این کشور رقم خورده است.اعتراض‌ها به بایدنکمبود کادر درمان که یکی از معضلات دو سال اخیر امریکا بوده است، اکنون نیز به دلیل سرعت انتقال امیکرون و ابتلای کادر درمان به آن که منجر به قرنطینه شمار زیادی از پرستاران شده است، بیش از همیشه سلامت جامعه امریکا را با خطر مواجه کرده است. آمارها نشان می‌‌دهد از فوریه 2020 تا نوامبر 2021 (بهمن 1398 تا آبان 1400) بیش از 450 هزار نفر از کادر درمان امریکا یعنی حدود 3 درصد از کل کادر درمان این کشور از شغل خود استعفا کرده‌اند. این در حالی است که روز گذشته آمار مبتلایان جدید کرونا در امریکا به بیش از 751 هزار و 500 نفر رسید و شمار قربانیان کرونایی روز گذشته این کشور نیز بیش از 2 هزار نفر بود. تاکنون بیش از 855 هزار نفر در امریکا جان خود را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست داده‌اند. بر اساس تجزیه و تحلیل دانشگاه «جان‌ هاپکینز»، امریکا در یک هفته نخست سال میلادی بیش از ۲.۷ میلیون مورد ابتلا به کرونا در امریکا گزارش شده است که ۱۰۵ درصد در مقایسه با هفته قبل افزایش داشته است. امریکا در حالی از سویه جدید ویروس کرونا در رنج است که همسایه شمالی آن، کانادا نیز وضعیتی مشابه دارد و تنها در روز پنجشنبه بیش از 43 هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شدند. اما نوع واکنش این کشور به شیوع امیکرون تفاوت زیادی با امریکا داشته و همین باعث اعتراض‌ها در امریکا شده است. زیرا در حالی که کانادا دیگر بار قانون قرنطینه را اجرایی و برخی مشاغل را تعطیل اعلام کرده است، امریکا به همه مشاغل ولو رستوران‌ها، سینماها و سایر محیط‌هایی که جمیت زیادی در آنها رفت و آمد دارد، اجازه کسب و کار داده است. از همین رو منتقدان «جو بایدن» معتقد هستند رئیس جمهور امریکا نتوانسته آن گونه که باید با موج جدید کرونا مقابله کند.

حمله امیکرون به اروپا

از غرب قارهتاخت و تاز امیکرون به جز شمال قاره امریکا، از غرب اروپا نیز وارد قاره سبز شده است. در حالی که بیمارستان‌ها در لندن به حالت آماده باش درآمده‌اند و ارتش برای مدیریت این بحران وارد بیمارستان‌ها شده است، در فرانسه کادر درمان در میان سکوت دولت این کشور در قبال کرونا، بسختی در تکاپوی درمان بیماران هستند و در هلند نیز قرنطینه اعلام شده است و ایتالیا نیز بیمارستان‌ها پر شده و بیمارستان‌های صحرایی برپا شده‌اند. غرب اروپا نیز همچون امریکا از کمبود کادر درمان رنج می‌‌برد و بیم آن وجود دارد که با توجه به سرعت انتشار امیکرون، سریع‌تر از آنچه که تصورش می‌‌شود، امیکرون قاره اروپا را فتح کند. این در حالی است که سازمان بهداشت جهانی خبر داده است در هفته نخست سال میلادی 2022 بیش از 9 میلیون و 500 هزار نفر در جهان به کووید 19 مبتلا شدند که رکورد جدیدی محسوب می‌‌شود و نسبت به دوره مشابه در تمامی هفته‌های 2 سال گذشته 71 درصد افزایش نشان می‌‌دهد. با این حال با توجه به ویژگی‌های امیکرون میزان مرگ و میرهای هفتگی کاهش قابل توجهی را نشان می‌‌دهد.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: بیمارستان ها کادر درمان هزار نفر عمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۰۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صبر امریکا لبریز شد؛ اگر حماس آتش‌بس را نپذیرید از قطر اخراج می‌شوند؟

یک مقام آمریکایی گفته است که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده این پیام را به نخست وزیر قطر داده است که اگر حماس شروط آتش‌بس را نپذیرفت، آن‌ها را بیرون کنند. این موضوع می‌تواند نشان دهنده بی‌صبری واشنگتن برای برقراری آتش‌بس و آزادی گروگان‌های اسرائیلی از نوار غزه باشد.

 

به گزارش یورونیوز، روزنامه واشنگتن‌پست روز شنبه به نقل از یک مقام آمریکایی ناشناس گزارش داد که ایالات متحده به قطر گفته است که اگر حماس به عدم پذیرش پیشنهاد آتش‌بس با اسرائیل و رد پیشنهاد‌های معامله گروگان‌ها ادامه دهد، قطر باید رهبران حماس را از خاک خود اخراج کند.

به گفته این مقام، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده این پیام را در ماه آوریل به محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر قطر گفته است.

روزنامه تایمز اسرائیل نیز روز شنبه ۴ مه (۱۵ اردیبهشت) به نقل از یک منبع آگاه نوشت: قطر آماده پذیرش درخواست ایالات متحده برای اخراج رهبران حماس از دوحه است و پیش‌بینی می‌کند که این درخواست به زودی انجام شود.

به نظر می‌رسد که مذاکرات آتش‌بس بین حماس و اسرائیل در این روز‌ها به نقطه حساسی می‌رسد؛ ویلیام برنز، رئیس آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سازمان سیا) روز جمعه وارد قاهره شد و هیات حماس نیز قرار است اواخر روز شنبه برسد.

همه منتظر پاسخ حماس به آخرین پیشنهاد تبادل گروگان‌ها هستند، متن این پیشنهاد توسط میانجیگران مصری، قطری و آمریکایی تدوین شده و اسرائیل نیز آن را تایید کرده است.

ایالات متحده حماس را به دلیل امتناع از پذیرش پیشنهادات قبلی مقصر دانسته و می‌گوید حماس تنها مانع توافق آزادی ده‌ها گروگان اسرائیلی در ازای یک آتش‌بس فوری حداقل شش هفته‌ای است.

این منبع آگاه اشاره می‌کند که اگر گروه حماس آخرین پیشنهاد آتش‌بسی که مطرح شده را نپذیرد، ممکن است درخواست آمریکا از دوحه برای اخراج رهبران حماس مطرح شود.

یک مقام اسرائیلی می‌گوید انتظار نمی‌رود حماس این پیشنهاد را به طور کامل رد کند، بلکه با اصلاحات پیشنهادی خود بازخواهد گشت.

این منبع می‌گوید، اما با توجه به اینکه به نظر می‌رسد صبر واشنگتن رو به اتمام است، هر چیزی غیر از پاسخ مثبت به توافق روی میز ممکن است کافی باشد تا ایالات متحده را وادار کند تا رسما از قطر بخواهد رهبران حماس را از خاک خود اخراج کند.

روزنامه وال استریت ژورنال نیز به طور جداگانه‌ای روز جمعه گزارش داد که اسرائیل یک هفته به حماس فرصت داده تا توافق برای آزادی گروگان‌ها را بپذیرد در غیر این صورت حمله خود به رفح را آغاز خواهد کرد.

گزارش این روزنامه آمریکایی مشخص نمی‌کند که این ضرب الاجل چه زمانی به این گروه فلسطینی داده شده، اما به نقل از مقام‌های مصری نقل شده که حماس تا جمعه آینده فرصت خواهد داشت که با این توافق موافقت کند.

از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل ماه‌هاست که تهدید می‌کند حمله به رفح را که آوارگان فلسطینی در آنجا پناه گرفته‌اند عملی خواهد کرد.

نخست وزیر اسرائیل در هفته‌های اخیر بار‌ها تکرار کرده که حمله زمینی این کشور به جنوبی‌ترین شهر در نوار غزه به زودی انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • صبر امریکا لبریز شد؛ اگر حماس آتش‌بس را نپذیرید از قطر اخراج می‌شوند؟
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • تصویری از حمل پرچم جمهوری اسلامی ایران در دانشگاه دولتی امریکا
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟