Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-04@13:48:47 GMT

آخرین آمار سویه امیکرون در ایران

تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۵۲۱۷۰

معاون درمان وزارت بهداشت، از شناسایی ۱۹۴ مورد قطعی اومیکرون در کشور خبر داد و گفت: نگران افزایش موارد اومیکرون هستیم. ناطقان: سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت در نشست خبری با اشاره به گذشت دو سال از پاندمی کرونا در کشور، گفت: هدف گذاری ما تعالی خدماتی است که ارائه می‌دهیم و اولویت ما، دسترسی همگان به خدمات سلامت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



کریمی با تاکید بر اولویت بندی نیازها، تصریح کرد: منابع محدودی در اختیار داریم و باید بهره وری بهینه از منابع داشته باشیم. لذا، فرایندها باید حتماً اصلاح شود و داشتن اطلاعات خیلی مهم است. یعنی، دیتاها باید به روز به دست ما برسد تا تصمیم بگیریم. ما از عدالت در سلامت دور هستیم. لذا، باید محرومیت زدایی کنیم و سند درمان نوشته شده و بررسی کردیم که آیا به اهداف سند رسیده ایم یا خیر. از همین رو، سندهای مجزا برای استان‌های محروم و خیلی محروم، نوشته ایم.

وی به تکریم ارباب رجوع تاکید کرد و گفت: این موضوع را در بدنه معاونت درمان جا می‌اندازیم.

کریمی در ادامه به آمادگی بیمارستان‌ها در مواجهه با آنفلوانزا و اومیکرون اشاره کرد و افزود: تعداد مراجعین سرپایی با علائم مشکوک به کرونا روزانه حدود ۱۲۵۰ نفر است و افزایش قابل توجهی نداشته ایم. در مورد بستری‌ها نیز در حدود ۵۸۰۰ بیمار بوده و افزایشی نداشته ایم. در آی سی یو نیز حدود ۱۴۰۰ بیمار بستری هستند.

وی گفت: در مورد اومیکرون موارد مبتلا زیاد شده و امروز به ۱۹۴ مورد قطعی رسیده و در حال افزایش است. ما نگران افزایش موارد اومیکرون هستیم، زیرا سرعت انتقال این سویه شدیدتر است. بنابراین، تزریق دوز سوم واکسن کرونا می‌تواند در پیشگیری از ابتلاء به اومیکرون، مؤثر باشد. امیدواریم وارد پیک بعدی نشویم، اما بیمارستان‌ها در آماده باش هستند.

معاون درمان وزارت بهداشت در ارتباط با نسخه نویسی الکترونیک، گفت: قطعاً مشکلاتی وجود دارد، اما به تدریج این مشکلات حل خواهد شد.

کریمی به افزایش موارد آنفلوانزا در بین مراجعان به بیمارستان‌ها اشاره کرد و افزود: فعلاً نشانه‌هایی از وجود بیماری‌های ترکیبی مشاهده نشده است.

معاون درمان وزارت بهداشت در مورد کمبود پزشک در مناطق محروم کشور، گفت: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، باید تسهیلات لازم فراهم شود. یعنی کاری کنیم که یک پزشک متخصص بعد از دوره تعهدش، با رضایت خاطر خودش به مناطق محروم برود. منبع: مشرق برچسب ها: سویه امیکرون ، ایران ، مبتلایان

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سویه امیکرون ایران مبتلایان معاون درمان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۲۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است

سرانجام با اعلام رسمی وزیر بهداشت، دستورالعمل درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دولتی، شکل اجرایی به خود گرفت.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روز‌های اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آن‌ها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آن‌ها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

دیگر خبرها

  • اعلام آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • ضرورت افزایش ظرفیت استخدام ماما در بخش بهداشت و درمان
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • تکمیل بیمارستان رازی کوهدشت تا پایان سال ۱۴۰۴
  • آمار جدید قربانیان جنگ غزه
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی